Over Blender.

Blender is het buro van Matthijs de Kievit.

De eerste keer dat ik in 1991 een vriend op internet zag gaan, heb ik ervaren als pure magie. Ik was ‘hooked’. Het was niet alleen de techniek maar vooral al die nieuwe mogelijkheden om met anderen te communiceren. De maatschappelijke impact. Het heeft me gegrepen.

Dat doet het nog steeds. Elke dag ben ik bezig met de impact van online. Van kleine SEO verbeteringen tot aan strategie en design. En alle content die daar tussen zit. Niet alleen van grote projecten gaat mijn bloed sneller stromen. Ook in kleine organisaties voel ik mij als een vis in het water.

Dan gaan mijn hersenen draaien en zie ik al die mogelijkheden om dingen te verbeteren. Je doelgroepen bereiken met heldere content via al je online kanalen. Zoveel mogelijk halen uit jouw online communicatie.

Eén ding is altijd hetzelfde: ik werk vanuit een strategische basis. Dat hoeft geen boekwerk te zijn. Kan ook op een A4. Tuurlijk, met de quick wins die uit mijn quickscan komen maak je direct reuzenstappen. Maar onze samenwerking begint altijd met jouw bedrijfsdoelstellingen.

Inmiddels ben ik meer dan 25 jaar verder en heb ik mijn enthousiasme kunnen uitleven bij veel verschillende projecten en op meerdere disciplines. Zowel voor kleine ondernemers zoals Kroonbergs | Karthaus en Kool Advocaat als grote clubs als Loyens & Loeff, Stedin en Evides. Daar heb ik bewezen resultaten behaald door mijn visie op contentmarketing, SEO en contentmanagement.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan doen? Doe eens gek, let’s talk!